Høegh: ''Ik heb hier het beste jaar van mijn carrière gehad''

2
Høegh: ''Ik heb hier het beste jaar van mijn carrière gehad''

Daniel Høegh gaf afgelopen maart aan dat hij zijn laatste wedstrijden voor SC Heerenveen heeft gespeeld. De Deense verdediger gaf bij de club aan dat hij graag een volgende stap wil maken in zijn carrière. Høegh blikt in een gesprek met de club terug op zijn tijd in Friesland.

"Ik heb hier het beste jaar van mijn carrière gehad", vertelt de verdediger in gesprek met SC Heerenveen TV. "Het eerste jaar hier was ontzettend mooi, want ik heb bijna geen minuten gemist. Het tweede jaar was wat minder, maar toch heb ik heel veel gespeeld."

"Ik ben hier in Heerenveen ook aanvoerder geworden, dus ik kijk wel terug op een hele mooie tijd", vervolgt Høegh. "Afgelopen jaar was alleen wel heel erg zwaar voor mij. Deze periode had een beetje zijn ups en downs, maar het waren uiteindelijk wel meer ups."

Het afscheid van de Deen zat er al even aan te komen. "We waren al langer in gesprek, al in het begin van dit seizoen. Toen heb ik ook tegen de club gezegd: ik wil graag nog, voordat ik terug naar Denemarken ga, een nieuw avontuur zoeken. Toen heb ik hier bij Heerenveen een heel lastig jaar gehad, dus die gevoelens werden alleen maar sterker. Nu heb ik daar voor gekozen en moet ik opzoek naar een nieuwe club", aldus Høegh.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 May 2020 om 15:38
    Leuke gast, ga hem zeker missen. Naar de fans toe altijd top!
  • 22 May 2020 om 15:22
    Goede en sympathieke jongen. Was een mooie match. Hij begreep precies wat Heerenveen voor een club was. Helaas voor hem zetten zijn blessure hem afgelopen seizoen buitenspel.. Hopelijk komt er een mooi avontuur voor hem voorbij.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›