Van Anholt over bericht op LinkedIn: ''Dat is dus niet waar''

0
Van Anholt over bericht op LinkedIn: ''Dat is dus niet waar''

Pele van Anholt weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De vleugelverdediger, die in het verleden onder andere bij SC Heerenveen speelde, plaatste drie dagen geleden op LinkedIn een filmpje met de hashtags #corona #season en #freeplayer. 

De rechtsback heeft namelijk een aflopend contract. "Op social media werd de conclusie getrokken dat ik weg zou gaan bij NAC en kreeg ik ineens allemaal vragen waarom ik vertrek. Maar dat is dus niet waar. De kans is juist groot dat ik blijf", verklapt hij in gesprek met BN/De Stem.

"Tom (van den Abbeele, red.) heeft mij ook verteld dat hij wil verlengen", vervolgt Van Anholt. "Deze maandag heeft hij met mijn zaakwaarnemer gesproken, ik kan een aanbieding verwachten. Het is nu slechts wachten totdat het voorstel van de club in de mailbox valt", legt hij uit. 

"Als het aan mij ligt, is NAC een serieuze optie. De stad Breda vind ik echt heel leuk. Breda leeft, in elk opzicht", constateert Van Anholt. "De mensen zijn erg sociaal, dat zit de Brabanders in de genen. Dat spreekt mij aan. Breda ademt NAC en NAC ademt Breda. Nee, het zou geen straf zijn bij deze club te blijven. Als het contract later rond is dan 1 juli is het ook prima.”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›