Woerts adviseert: gratis FOX-abonnement voor SC Heerenveen-fans

2
Woerts adviseert: gratis FOX-abonnement voor SC Heerenveen-fans

De Eredivisie ligt inmiddels al meer dan een maand stil en dus lopen de Nederlandse clubs veel inkomsten mis. Daarnaast zijn normaal april en mei de maanden waarin bij de clubs miljoenen binnenstromen uit seizoen- en sponsorkaartenverkoop.

Pas op 21 april weten de clubs hoe de vlag erbij hangt als premier Mark Rutte aangeeft of de coronamaatregelen versoepeld worden. "Clubs hinken op twee gedachten", stelt marketeer Chris Woerts in het Algemeen Dagblad. "Hoeveel toeschouwers mogen ze straks toelaten? Mógen ze wel mensen toelaten? Zolang er geen duidelijkheid is, kunnen ze geen beleid maken."

Mogelijk is in heel 2020 geen publiek welkom in de Nederlandse voetbalstadions. Woerts noemt dat 'een dramatisch, maar realistisch scenario'. De marketeer weet dat de clubs met creatieve oplossingen moeten komen. Als voorbeeld noemt hij een gratis FOX-abonnement voor seizoenkaarthouders.

"Het mes snijdt dan aan twee kanten", geeft Woerts aan. "Clubs zijn verzekerd van een jaar aan inkomsten. En kaarthouders weten dat ze de wedstrijden altijd kunnen zien, ook als zij de eerste maanden van het nieuwe seizoen niet in het stadion welkom zijn."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Apr 2020 om 07:57
    Ik vind dit nog niet zo'n gek idee. Zo kun je toch de wedstrijden blijven zien (al is de sfeer heel anders) en blijf je de club financieel steunen
  • 14 Apr 2020 om 16:39
    Ja, de supporters van die andere 17 eredivisie clubs kunnen de vinger krijgen; alleen WIJ een gratis abonnementje!
    [insert knipoog smiley]

    Leuk ideetje van Chris "de Raymond Verheijen van de commercie" Woerts, maar die KeukenKelder divisie ploegen dan? Of gaat Fox ook die dan allemaal uitzenden?
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›