''De club heeft er op aangedrongen die aanvragen niet te beantwoorden''

0
''De club heeft er op aangedrongen die aanvragen niet te beantwoorden''

Voormalig SC Heerenveen-speler Marten de Roon speelde dinsdag 10 maart zijn voorlopige laatste wedstrijd dit seizoen. De middenvelder wist in de Champions League met 3-4 te winnen bij Valencia. Daardoor wisten de Italianen zich voor het eerst te plaatsen voor de kwartfinale.

Of er nog een vervolg op komt is nog maar de vraag voor De Roon. "Direct na die wedstrijd heb ik langs de lijn een rondo gedaan, daarna helemaal niets meer", vertelt De Roon in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb van de media veel verzoeken gehad om te reageren op de situatie hier. Maar vanuit de club is er bij de spelers op aangedrongen die aanvragen niet te beantwoorden."

De Roon zit voorlopig nog thuis. "Ik doe 's ochtends huiswerk met de kinderen, in de middag is het tijd voor spelletjes en film en 's avonds train ik. Ik heb een aantal dingen in huis, zoals een hometrainer, gewichten en een springtouw. Daarvoor heb ik de tuin bij ons complex en het balkon tot mijn beschikking. En ik kan op de trappen trainen, want wij wonen zeven hoog."

De Roon ziet ook lichtpuntjes tijdens deze crisis. "Met ons als gezin gaat het goed. Soms is er verveling en missen de kinderen hun vriendinnetjes van school. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat deze heel aparte situatie je ook creatief maakt", aldus De Roon.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 17 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›