Gaat er nog gevoetbald worden? ''Spelers willen helemaal niet trainen''

0
Gaat er nog gevoetbald worden? ''Spelers willen helemaal niet trainen''

Diverse profvoetballers in Nederlands zien het niet zitten om op korte termijn de competitie te hervatten. Formeel liggen de competities tot 6 april stil, maar dit weekend gaan het kabinet en de KNVB om tafel.

Wellicht worden de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie nog langer opgeschort. Mike Verweij van De Telegraaf weet te melden dat veel spelers helemaal geen zin hebben om weer te beginnen. "Er zijn signalen van clubs waar spelers zeggen: ja, maar ik wil helemaal niet trainen. Mijn gezondheid is me veel te veel waard. Je kunt als bond wel zeggen dat er binnenkort weer gevoetbald moet worden, maar de spelers willen helemaal niet trainen."

Valentijn Driessen sluit zich aan bij zijn collega. Hij weet dat sommige spelers bang zijn dat ze het virus oplopen door medespelers. "Bij spelers leeft dat heel erg. De meeste clubs hebben selecties met allerlei nationaliteiten. Wat is hun achtergrond? Wat doen ze als ze niet op de club zijn? Het kan zomaar gebeuren dat een speler het ook oploopt. Dat is in Italië en Spanje ook al gebeurd", besluit hij in de podcast van De Telegraaf.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›