''Clubs hebben de buitenlandse jongens zelfs al naar huis gestuurd''

0
''Clubs hebben de buitenlandse jongens zelfs al naar huis gestuurd''

De KNVB sluit niet uit dat de Eredivisie nog wordt uitgespeeld ondanks de coronacrisis. Sportmarketeer Chris Woerts ziet de toekomst echter somber in. "Omdat je niet weet waartegen je strijdt", zegt Woerts in gesprek met Voetbal International.

"Je ziet het niet, je hoort het niet, je voelt het niet, maar het is er wel. We zullen met z'n allen gewoon heel voorzichtig moeten zijn en luisteren naar de instanties", aldus Woerts, die merkt dat er ook veel tegengas is in deze tijd. "Tegenover elke beslissing staat wel weer een deskundige die het er niet mee eens is, dat hou je toch."

"Normaal valt er uit een crisis altijd wel iets positiefs te halen, het zorgt ervoor dat je gedwongen wordt creatief te zijn, maar dat is nu onmogelijk. Iedereen zit thuis, ook de spelers. Clubs hebben de buitenlandse jongens zelfs al naar huis gestuurd", meent hij.

Woerts ziet wel onderlinge verbondenheid tussen de clubs. "Het besef is er dat we met z'n allen in deze situatie zitten en er samen weer uit moeten komen. Ik hoop dat dit ook is doorgedrongen bij de KNVB en de UEFA. Solidariteit moet van twee kanten komen. Ik ben in deze ook heel benieuwd of de UEFA met iets over de brug komt", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›