'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Pardew houdt vertrouwen voor duel met Heerenveen: ''Nog genoeg kans''

0
Pardew houdt vertrouwen voor duel met Heerenveen: ''Nog genoeg kans''

SC Heerenveen neemt het aanstaande zaterdag op tegen laagvlieger ADO Den Haag. Trainer Alan Pardew van ADO geeft aan dat een belangrijke sterkhouder weer terug is bij de selectie.

Verdediger Tom Beugelsdijk is weer beschikbaar voor ADO Den Haag, maar of hij in de basis staat is nog maar de vraag. Pardew weet nog niet of hij zaterdagavond kan beschikken over aanvaller Crysencio Summerville.

De Engelse trainer van ADO blijft geloven in lijfsbehoud. "Er is nog een derde van de competitie te gaan. We hebben nog genoeg kans", vertelt de Engelse trainer op de clubwebsite. "We moeten elke wedstrijd ingaan met de intentie om drie punten te pakken en als dat lukt, dan geeft dat de club en de fans weer een boost", besluit Pardew. De wedstrijd tegen ADO Den Haag begint zaterdag om 19.45 uur.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›