'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

ADO hoopt op stunt: ''Heerenveen had er vorige week ook vier tegen''

0
ADO hoopt op stunt: ''Heerenveen had er vorige week ook vier tegen''

SC Heerenveen speelt zaterdagavond tegen ADO Den Haag. Keeper Luuk Koopmans heeft er, ondanks de nederlaag tegen PSV, de volste vertrouwen in dat ADO nu wel als team zal gaan presteren.

"Ik verwacht toch wel een lastige wedstrijd in Friesland. Elke wedstrijd is voor ons lastig op dit moment", begint Koopmans tegenover de camera van ADO DenHaag TV. "We zijn nog op zoek naar de winnende formatie, maar zaterdag zou zomaar de ommekeer kunnen zijn. Als we winnen daar, hoop ik dat we dan in een goede flow komen."

"We gaan met zijn allen vol gas geven en zo hopen we het tij te keren", vervolgt de doelman van ADO Den Haag. "Hopelijk gaan we daar zaterdag mee beginnen. Iedereen moet er gewoon vol voor gaan. Er moet een duidelijk strijdplan zijn. We gaan Heerenveen nog goed analyseren. Hopelijk zijn we dan wat beter aan de bal en kunnen we een doelpuntje maken."

"Vorige week had Heerenveen ook vier doelpunten tegen, dus hopelijk zijn ze zaterdag weer niet in goede doen, en kunnen wij daar dan van profiteren", besluit Koopmans. De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion begint zaterdagavond om 19.45.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›