'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Van Bergen kijkt niet terug: ''Heb verleden daar achter mij gelaten''

0
Van Bergen kijkt niet terug: ''Heb verleden daar achter mij gelaten''

Mitchell van Bergen is één van de absolute smaakmakers bij SC Heerenveen. Met vijf goals en vijf assists in 26 wedstrijden dit seizoen is Van Bergen misschien wel de belangrijkste speler van de Friezen.

De 20-jarige aanvaller heeft nu vijftig duels voor Heerenveen gespeeld. Hij kan zich zijn debuut nog goed herinneren. "Het debuut bij Heerenveen was een mooi moment voor mij", begint Van Bergen tegenover de camera van SC Heerenveen TV. "Ik was een paar dagen daarvoor binnen gekomen bij Heerenveen en ik moest snel bij de selectie en heb een paar dagen later al mijn debuut gemaakt."

Van Bergen weet ook wel wat zijn mooiste wedstrijd bij Heerenveen tot nu toe is. "Vitesse-thuis. Ik maakte toen een doelpunt dat ik niet kon missen. Ik kreeg een goede pass van Sven Botman, en ik maakte de actie en maakte hem koel en beheerst af. En dat ook nog eens tegen mijn oude club. Dat was extra leuk."

Van Bergen wil niet te vaak meer terugkijken op zijn tijd bij Vitesse. "Ik heb mijn verleden daar achter mij gelaten, want ik ben daar nooit tot spelen gekomen. Heeft misschien ook wel met mijzelf te maken, maar voor mij is dit toch wel de goal die mij heel erg goed heeft gedaan", besluit Van Bergen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!