'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen''

0
Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen''

Alen Halilovic staat bekend als toptalent, maar de Kroaat heeft inmiddels al een heel voetballeven achter zich. Halilovic speelde al in Zagreb, Barcelona, Gijón, Hamburg, Las Palmas, Milaan en Luik. De Kroaat hoopt ook op meer speelminuten in Heerenveen.

"Ik heb met de trainer gesproken en gezegd dat ik meer moet spelen om mijzelf te laten zien, vertelt Halilovic in het magazine FeanFan. "Johnny Jansen zei mij dat ik rustig moet blijven. Mijn kans gaat nog komen. Ik ben nog jong. Ik ben 23 jaar en ik heb maar een goed jaar nodig om mijzelf te laten zien."

Halilovic begon zijn carrière bij Dinamo Zagreb, maar werd aan het einde van zijn contract verkocht aan FC Barcelona. Daar speelde Halilovic samen met misschien wel de beste voetballer aller tijden. "Voor mij is Lionel Messi de beste speler van de wereld. Hij is een rustige, normale jongen. Hij helpt jonge spelers en is erg aardig."

De Kroaat hoopt nog altijd op een echte doorbraak bij zijn droomclub, AC Milan. "Het is altijd één van mijn favoriete clubs geweest. Ik houd van de stad, het stadion, de fans en het trainingscomplex. Als ik hier een goed seizoen speel, kan ik daar terugkeren", besluit Halilovic. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›