''Waarschijnlijk zal het contract van Bednarek verlengd worden'' KIJKTIP | FOX Sports zendt bekerfinale van 2009 vanavond opnieuw uit Venema erkent: ''Heel vaak gaat het nog over dat ene doelpunt'' Eredivisie moet buitenlandse competities volgen met speelagenda Ex-Heerenvener: ''Ik ben wel een beetje in shock dat we nog spelen''

''Joey heeft geen drie punten gekregen, dan moet hij dat lekker zeggen''

1
''Joey heeft geen drie punten gekregen, dan moet hij dat lekker zeggen''

SC Heerenveen is kwakkelend begonnen aan de tweede seizoenshelft en heeft ook nog geen duel gewonnen in 2020. Daarentegen doet VVV-Venlo het prima, want de Limburgers zijn nog ongeslagen in het nieuwe kalenderjaar.

De Venlonaren pakten twee weken terug knap een puntje op bezoek in Heerenveen. Het duel eindigde in 1-1, maar niet iedereen van Heerenveen was daar over te spreken. Vooral Joey Veerman liet zich gaan en kon zich niet voorstellen waarom je zo zou willen voetballen als profclub.

Middenvelder Thomas Bruns van VVV heeft daar geen enkel probleem mee. "Joey heeft geen drie punten gekregen hé, dan moet hij lekker zeggen dat wij te defensief spelen", vertelt Bruns cynisch voor de camera van FOX Sports. "Wij moeten realistisch zijn. Als je Heerenveen-uit speelt en je kan daar een punt pakken met wat voor voetbal dan ook, dan moet je gewoon tevreden zijn", aldus Bruns.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Feb 2020 om 12:12
    Nou Bruns je wou destijds niet naar Heerenveen en ging naar Vitesse, natuurlijk je eigen besluit maar kijk nu waar je nu speelt!