''Waarschijnlijk zal het contract van Bednarek verlengd worden'' KIJKTIP | FOX Sports zendt bekerfinale van 2009 vanavond opnieuw uit Venema erkent: ''Heel vaak gaat het nog over dat ene doelpunt'' Eredivisie moet buitenlandse competities volgen met speelagenda Ex-Heerenvener: ''Ik ben wel een beetje in shock dat we nog spelen''

Jans reageert op vertrek: ''Heb honderden mooie berichten gehad''

0
Jans reageert op vertrek: ''Heb honderden mooie berichten gehad''

Ron Jans is per direct opgestapt als trainer van FC Cincinnati. De begin augustus aangestelde Nederlander heeft maandagavond besloten om zijn werkzaamheden neer te leggen.

"Dit is zo enorm jammer, ik had echt een heel mooie tijd, maar in een paar dagen slaat álles om", vertelt Jans tegen De Telegraaf. "De club en ik hebben besloten dat dit daarom de beste oplossing is, omdat ik niet meer kan werken zoals ik graag had willen doen."

Er zou sprake van zijn geweest dat een speler Jans zou hebben verlinkt aan de voetbalbond, omdat die desbetreffende speler door Jans op bank was gezet. "Omdat ik terugtreed, is dat nu niet meer van belang zo heb ik begrepen. Al weet ik er het fijne niet van. Dit is echter al vervelend genoeg. Maar wat dat betreft, denk ik dat het ergste wel achter de rug is. Ik ben wel een poosje aangeslagen geweest."

"Bij het leven horen ook tegenslagen en dit is er één. Maar daar kom ik wel weer overheen, hoor. Ik ben thuis, bij mijn vrouw van harte welkom en volgens mij in Nederland zelf ook. Ik heb zoveel steun en mooie berichten ontvangen, echt honderden. Ik zag pas ergens voorbijkomen dat Nederlanders heel tevreden zijn over het leven in ons land", besluit de aangeslagen Jans.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!