''Waarschijnlijk zal het contract van Bednarek verlengd worden'' KIJKTIP | FOX Sports zendt bekerfinale van 2009 vanavond opnieuw uit Venema erkent: ''Heel vaak gaat het nog over dat ene doelpunt'' Eredivisie moet buitenlandse competities volgen met speelagenda Ex-Heerenvener: ''Ik ben wel een beetje in shock dat we nog spelen''

Nieuw Noord massaal naar FC Twente-uit: ''De animo is groot''

2
Nieuw Noord massaal naar FC Twente-uit: ''De animo is groot''

SC Heerenveen kan zaterdag 29 februari rekenen op de massale steun van Nieuw Noord. Er zijn nog maar 25 plaatsen over voor de busreis naar de Grolsch Veste.

Nieuw Noord zet voor de uitwedstrijd naar Enschede een dubbeldekker in, om zo nog meer Heerenveen-supporters te kunnen vervoeren naar FC Twente. De prijs voor een kaartje naar FC Twente met de Nieuw Noord-bus kost 20 euro. De opstapplaatsen zijn in Buitenpost, Surhuisterveen, Drachten en in Heerenveen. Klik voor meer informatie over de Awayday in Enschede op deze link.

Het duel tegen FC Twente begint zaterdagavond 29 februari om 20.45. SC Heerenveen neemt het aanstaande zaterdag nog eerst op tegen laagvlieger ADO Den Haag. De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion begint om 19.45.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Feb 2020 om 13:11
    En dan wedstrijden overslaan die voor het merendeel van deze “supporters” te vroeg is. Daar is dan weer geen animo voor
  • 18 Feb 2020 om 11:57
    Goede zaak dat dit gepromoot wordt op de website. Mag wel vaker, voor de jeugd toch vaak de eerste stap om meer betrokkenheid bij de club te krijgen
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›