''Waarschijnlijk zal het contract van Bednarek verlengd worden'' KIJKTIP | FOX Sports zendt bekerfinale van 2009 vanavond opnieuw uit Venema erkent: ''Heel vaak gaat het nog over dat ene doelpunt'' Eredivisie moet buitenlandse competities volgen met speelagenda Ex-Heerenvener: ''Ik ben wel een beetje in shock dat we nog spelen''

Roorda: ''Dat is bewonderingswaardig en getuigt van grote klasse''

0
Roorda: ''Dat is bewonderingswaardig en getuigt van grote klasse''

Ajax en Chelsea hebben afgelopen donderdag een overeenstemming bereikt over de transfer van Hakim Ziyech. De Engelse topclub betaalt 40 miljoen voor de voormalig Heerenveen-middenvelder. Een fantastische overstap volgens columnist Geert Arend Roorda.

"Hakim maakte zijn eerste professionele stappen bij SC Heerenveen. Een jongen die wel eens bestempeld werd als ‘lastig’ en ‘moeilijk’ heeft mede door het geduld van de jeugdopleiding de stap naar het eerste elftal kunnen maken", schrijft Roorda in zijn wekelijkse column in de Leeuwarder Courant. "Vertrouwend op zijn begenadigde talent in voetbaltechnisch opzicht, heeft hij zichzelf na elke stap kunnen verbeteren en uiteindelijk ontwikkeld tot een topspeler."

"De Europese avonturen in de Europa League én de Champions League dagen een speler uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat Ziyech in London, Madrid en Turijn óók kon wat hij in Amsterdam laat zien tegen Sparta, RKC en AZ is bewonderingswaardig en getuigt van grote klasse", aldus Roorda.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!