''Waarschijnlijk zal het contract van Bednarek verlengd worden'' KIJKTIP | FOX Sports zendt bekerfinale van 2009 vanavond opnieuw uit Venema erkent: ''Heel vaak gaat het nog over dat ene doelpunt'' Eredivisie moet buitenlandse competities volgen met speelagenda Ex-Heerenvener: ''Ik ben wel een beetje in shock dat we nog spelen''

''Hij wil heel graag een goal maken, want dat is waar hij voor leeft''

7
''Hij wil heel graag een goal maken, want dat is waar hij voor leeft''

SC Heerenveen verloor zondag met 4-2 van Vitesse in de Gelredome. Spits Jens Odgaard wist opnieuw niet te scoren voor de Friezen. Trainer Johnny Jansen ziet hoe hij daar mee worstelt.

"Jens legt zichzelf natuurlijk ook wel druk op, want hij wil heel graag een doelpunt maken", vertelt Jansen voor de camera van FOX Sports. "Dat is ook waar hij voor leeft, dus die druk legt hij zichzelf wel op, en hij wil gewoon heel graag."

"We kijken ook zeker naar Jens zijn rendement, alleen wordt hij daarin op dit moment niet echt beloond", vervolgt Jansen. "Toch kijk ik ook naar hoe wij als team met balverlies en balbezit omgaan, en daar ben ik ook helemaal niet zo ontevreden over. Het moet ook net even de goede kant opvallen voor Jens", aldus Jansen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Feb 2020 om 17:17
  Gister een paar keer gezien dat wanneer de bal via de vleugels naar voren ging hij precies de ruimte zocht tussen 3 Vitessenaren in. Op 3 vierkante meter. En niet dreigen met voor de goal komen of om ieder geval tussen de 3 uit te komen. Dit gaat hem niet worden. Ik vraag me echt af hoe en op basis waarvan hij gescout is...
 • 17 Feb 2020 om 14:34
  Laten we nu eens eerlijk zijn. Een spits moet doelpunten maken. Maakt niet hoe. Maar Odgaard is gewoon geen goede spits.
 • 17 Feb 2020 om 13:54
  • Quote van 17 Feb 2020 om 13:35
   Wat een onzin Johnny. Jij moet hem druk opleggen door hem een tijdje aan de kant te houden! Kan hij daarna zijn drang naar de goal laten zien in de Serie A.
  Dat helpt niet want hij kan gewoonweg niet beter. Hamstra is hier verantwoordelijk voor door ook nog eens een 2e spitst te halen die er voorlopig nog niet staat.

 • 17 Feb 2020 om 13:35
  Wat een onzin Johnny. Jij moet hem druk opleggen door hem een tijdje aan de kant te houden! Kan hij daarna zijn drang naar de goal laten zien in de Serie A.
 • 17 Feb 2020 om 12:29
  Hahahaaaa, tijden niet zo gelachen..... In alles wat hij doet en uitstraalt spreekt het tegenovergestelde.
 • 17 Feb 2020 om 11:58
  Pfff....wordt echt zwaar.
 • 17 Feb 2020 om 11:51
  Trainer, ik wil ook graag goals maken, mag ik ook meespelen,dan hoef ik me niet te ergeren op de tribune
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›