'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Jansen beseft: ''Het moet voor ons even de goede kant opvallen''

6
Jansen beseft: ''Het moet voor ons even de goede kant opvallen''

SC Heerenveen wist afgelopen zondag niet te winnen op bezoek bij Vitesse. De Friezen gingen in het Gelredome met 4-2 ten onder. Trainer Johnny Jansen is niet blij met deze situatie waarin Heerenveen zich nu bevindt.

"Het voelt niet prettig om geen resultaten te pakken. Qua punten heb je nu gewoon een mindere fase. Ik vind helemaal niet dat we ver van de punten afzitten, alleen gaat het wel om details, en die moeten toch echt beter", vertelt Jansen tegen FOX Sports.

"Je zult een bal erin moeten schieten, en een goal moeten voorkomen. Je krijgt ongelukkig de goals tegen, maar we staan wel gewoon prima te voetballen. Ik ben niet ontevreden, maar alleen wel over het resultaat", aldus Jansen.

SC Heerenveen krijgt aanstaande zaterdag opnieuw een kans om in 2020 voor de eerste keer te winnen. Laagvlieger ADO Den Haag is in het Abe Lenstra Stadion de tegenstander.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 17 Feb 2020 om 19:42
  Zo'n trainer zal het tij niet doen keren. Slappe praat. Laat eens 90 minuten vol passie en beleving voetballen. Daar start het mee. Fouten maken heeft ook met scherpte te maken en dat is er nu niet echt na de winterstop.
  En tegen ADO weer mooi dezelfde elf opstellen en na een drama eerste helft gaat Jansen in min. 60 weer dezelfde wissels toepassen.
 • 17 Feb 2020 om 18:47
  Ongelukkig goals tegen? Hoe verzin je het, van Rijn die lucht staat te verdedigen, Dresevic die opzichtig in de fout gaat, Woudenberg die een strafschop veroorzaakt. Wel heel ongelukkig allemaal.
 • 17 Feb 2020 om 16:48
  Dit is de zoveelste non-analyse van JJ. Het kost erg veel moeite om te geloven dat dit nog goed komt, al zou ik dat graag willen:
 • 17 Feb 2020 om 16:39
  Oh ik dacht hij beseft dat we eens een andere basiself moeten proberen. Helaas. Hor lang ga je nog wachten. Dingen veranderen niet uit zichzelf. Je moet zelf actie ondernemen.
 • 17 Feb 2020 om 15:53
  Zou Johnny wel eens meelezen? Nou ja ik doe een poging. Je punten willen binnenhalen met "het moet een keer de goede kant opvallen" is je vasthouden aan hoop geluk. Maar dat moet je afdwingen. Met mannetjes als Odgaard en Van rhijn gaat dat niet lukken kerel! We moeten meer kansen creeren, verdedigend beter staan en kansen afmaken. Alle 3 facetten zijn trainbaar. Succes Johnny, je kan het!
 • 17 Feb 2020 om 15:43
  Als we maar niet weer als puntendokter fungeren
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›