'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Linssen kritisch: ''Je wordt er gewoon helemaal gek van''

0
Linssen kritisch: ''Je wordt er gewoon helemaal gek van''

SC Heerenveen verloor afgelopen zondag met 4-2 op bezoek bij Vitesse. Aanvaller Bryan Linssen scoorde tweemaal tegen de Friezen. Ondanks deze overwinning is de spits behoorlijk klaar met de bedenktijd die de VAR nodig heeft na een doelpunt.

Linssen moest zondag na zijn 3-2 een paar minuten wachten op de VAR. Dat moet anders volgens de Limburger. "Je wordt er gewoon helemaal gek van", vertelt Linssen voor de camera van FOX Sports. "Het duurt zo verschrikkelijk lang voordat een goal wel of niet wordt gegeven. Als het een goal is, dan is dat prima. Maar als het geen goal is, word je helemaal gek. Het duurt veel te lang, daar moeten ze echt iets op verzinnen."

Na het doelpunt van Linssen liep Vitesse uit naar 4-2, wat ook de eindstand was. SC Heerenveen zakt door deze nederlaag naar de tiende plek op de ranglijst.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›