'FIFA legt laatste hand aan plan salarisverlaging spelers' KNVB laat supporters meebeslissen in cruciaal corona-overleg De Haan ziet vooruitgang: ''Er wordt anders gedacht en dat is goed'' 'Botman en Halilovic mogen blijven, exit voor Van Hau en Odgaard' Dubbel gevoel bij Jansen: ''Die beslissingen moeten anderen maken''

Woudenberg over penalty-moment: ''Hij ging gewillig naar de grond''

0
Woudenberg over penalty-moment: ''Hij ging gewillig naar de grond''

Lucas Woudenberg verloor afgelopen weekend met sc Heerenveen van Vitesse (4-2). De vleugelverdediger kwam na de rust in het veld voor Ricardo van Rhijn, maar kan niet terugkijken op een succesvol duel.

De verdediger van de Friezen veroorzaakte namelijk een penalty die benut werd. Woudenberg maakte een overtreding op Nouha Dicko. "Hij ging gewillig naar de grond, maar goed, de VAR bepaalt. Ik baal ervan. Ik baal van heel deze middag."

Ook van het feit dat hij niet in de basis stond. "Ik ben geen voetballer geworden om op de bank te zitten. Het enige wat je dan kan doen is hard werken, dat heb ik gedaan. Ik ben blij dat ik weer gespeeld heb, maar niet blij met het resultaat", aldus Woudenberg in gesprek met Omrop Fryslân.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›