Hamstra: ''Als we die buitenkans krijgen, dan gaan wij daar voor'' De Haan heeft spijt van bekerfinale: ''Dat reken ik mezelf aan'' ''Waar maak ik mij eigenlijk druk om? Het zijn allebei Friezen'' Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang'' Het voetbalhart van De Haan huilt: ''Man, ik mis het spelletje zo''

Sturing ziet overeenkomsten: ''De situatie lijkt op die van Vitesse''

0
Sturing ziet overeenkomsten: ''De situatie lijkt op die van Vitesse''

SC Heerenveen werd afgelopen donderdag uitgeschakeld door Feyenoord in de KNVB Beker. Een pijnlijke nederlaag voor de Friezen, maar de knop moet weer om naar zondag. Dan staat de uitwedstrijd tegen Vitesse namelijk op het programma.

Trainer Edward Sturing ziet overeenkomsten bij beide elftallen. "De sfeer is na een nederlaag natuurlijk minder dan na een overwinning, maar de overtuiging is er ook dat we door moeten", begint Sturing voor de camera van VitesseTV. "De situatie bij Heerenveen lijkt op die van Vitesse.” Voornamelijk het collectief is gevaarlijk stelt Sturing. "Zij hebben spelers met goede individuele acties, maar het is vooral de teamspirit waarop gelet moet worden."

Sturing voorspelt een zware wedstrijd voor de Arnhemmers. "Het wordt een moeilijk wedstrijd, ook al zeggen we dat natuurlijk altijd, maar dat wordt het zondag zeker. Heerenveen werkt hard, maar dat doen wij ook. Iedereen is gelukkig fit uit de wedstrijd tegen Ajax gekomen", aldus de trainer van Vitesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›