Heerenveen start speciaal busproject voor fans regio Meppel-Steenwijk

1
Heerenveen start speciaal busproject voor fans regio Meppel-Steenwijk

SC Heerenveen speelt op zaterdag 7 maart de thuiswedstrijd tegen Ajax. Heerenveen organiseert voor supporters uit de regio's Meppel en Steenweek een speciale supportersbus die de fans naar het stadion brengt en weer terug naar huis.

Een andere populaire provincieclub waar dit ook gebeurd is FC Twente. Bussen vol met supporters uit de regio worden bij het stadion afgezet en weer thuisgebracht. Heerenveen heeft deze traditie niet, terwijl er wel veel mensen uit verschillende provincies naar het stadion toekomen.

SC Heerenveen vindt dat iedereen bij thuiswedstrijden aanwezig hoort te zijn, en dat het vervoer geen reden moet zijn om thuis te blijven. Om die reden is nu een project gestart om per regio een bus naar het stadion te laten rijden. Het project wordt gestart in de regio Meppel-Steenwijk, omdat hier van oudsher veel fans wonen en zijn geen gebruik kunnen maken van rechtstreekse lijndiensten.

Een kaartje voor de heen- en terugreis kost 8,50 euro vanuit Meppel en 7,50 vanuit Steenwijk. Het speciale busproject is gepland tot en met de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Feb 2020 om 21:38
    Ik was verbaasd toen ik las dat Heerenveen dat nog niet had. Ik kom zelf uit Enschede en ik ga af en toe met wat vrienden mee naar twente, daar staan dan allemaal supportersbussen rond het stadion. Iedereen maakt er een feestje van. Het wordt dan ook veel makkelijker om (mee) te gaan naar een wedstrijd. Dus een zeer goed initiatief!
zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›