''Het zou fijn zijn als we zelf ook een keer de kansen afmaken''

0
''Het zou fijn zijn als we zelf ook een keer de kansen afmaken''

SC Heerenveen is uitgeschakeld in de KNVB Beker. De Friezen wisten donderdagavond niet te winnen van Feyenoord, want er werd met 0-1 verloren. Rechtervleugelverdediger Ricardo van Rhijn baalt als een stekker.

"De teleurstelling is groot, want het is een mooi gevecht geweest gedurende de negentig minuten", zo begint Van Rhijn tegenover de camera van SC Heerenveen TV. "We begonnen matig aan de wedstrijd, en je krijgt weer een goal tegen uit een spelhervatting. Dat mag gewoon niet gebeuren. Uiteindelijk creëert Feyenoord niet superveel, behalve die kans die Filip Bednarek er knap uithaalt. Wij hebben daarentegen zelf goede mogelijkheden gehad en dan laat je het na om zelf een doelpunt te maken."

"Een goal tegen krijgen tegen Feyenoord is geen schande, want het is een grote club. Aan de andere kant, het is alweer een spelhervatting. Daarin zijn we de afgelopen weken toch niet goed genoeg geweest. Of het nu een corner is of een vrije trap zoals vanavond."

Van Rhijn baalt ook van de vele kansen die Heerenveen heeft gehad. "Het zou fijn zijn dat als je een wedstrijd speelt, dat je zelf ook de kansen een keer afmaakt. Dat ontbrak er tegen Feyenoord aan, en dan wordt het lastig om een wedstrijd te winnen", besluit de verdediger.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›