Jansen verwacht zware strijd: ''Moeten overal kort op zitten''

0
Jansen verwacht zware strijd: ''Moeten overal kort op zitten''

Donderdagavond strijdt SC Heerenveen tegen Feyenoord om een plekje bij de laatste vier in de KNVB Beker. Trainer Johnny Jansen laat voorafgaand aan de wedstrijd weten ontzettend uit te kijken naar het duel in het Abe Lenstra Stadion.

"We willen een fantastische pot neerzetten met z'n allen", laat Jansen weten op de clubwebsite van SC Heerenveen. Heeft Jansen nog getwijfeld om wat te sleutelen aan de basiself? "Die vraag stellen we onszelf na elke wedstrijd. Of we nou winnen, gelijkspelen of verliezen. Maar we laten het zo staan. We denken met deze elf de meeste kans te maken op een goed resultaat."

Jansen verwacht een zwaar duel tegen de Rotterdammers. "Het wordt denk ik echt een gevecht. Een echte bekerclash. Dit zijn voor mij, de staf en de groep de krenten in de pap. We willen een fantastische pot neerzetten met z'n allen. Het is voor ons zaak dat we veel energie in de wedstrijd stoppen en er overal kort op zitten. Dan is het bereiken van de halve finale absoluut mogelijk", aldus de oefenmeester.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›