''Ons spel was minstens gelijkwaardig aan dat van Feyenoord''

0
''Ons spel was minstens gelijkwaardig aan dat van Feyenoord''

SC Heerenveen speelt vanavond de zeer belangrijke kwartfinale van de KNVB Beker tegen Feyenoord. De Friezen zullen opnieuw starten met dezelfde basiself. Dat betekent dat ook vaste waarde Ibrahim Dreševic weer in de basisopstelling zal staan.

De verdediger heeft nog goede herinneringen aan de eerste wedstrijd tegen Feyenoord dit seizoen. "Een zwabberbal. Ik had hem niet beter kunnen raken. Met zulke schoten is het fiftyfifty. Raak ik de bal net iets anders, dan vliegt-ie het stadion uit", vertelt Dreševic tegenover het Friesch Dagblad.

De Kosovaars international baalt wel van de vorm waarin Heerenveen zich nu verkeert. "Elke ploeg kent wel eens een periode dat het tegenzit. Dan moet je niet in paniek raken. Doorgaan. Hard trainen. Dan gaan we onze wedstrijden weer winnen. Daar ben ik van overtuigd."

Ondanks de vorm waarin de Friezen nu verkeren, heeft Dreševic de volste vertrouwen in de wedstrijd van donderdagavond. "Why not? In de Kuip verloren we vorige maand met 3-1 omdat we in de eerste helft de goals weggaven. Daar werden we op afgestraft. Maar ons spel was, zeker in de tweede helft, minstens gelijkwaardig aan dat van Feyenoord", besluit de centrale verdediger.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›