Bakkati: ''Wij gaan naar de halve finale, maakt niet uit hoe''

2
Bakkati: ''Wij gaan naar de halve finale, maakt niet uit hoe''

SC Heerenveen speelt vanavond tegen Feyenoord in de kwartfinale van de KNVB Beker. Bij Feyenoord zit een oude bekende op de bank, want oud-speler Said Bakkati is assistent-trainer bij de Rotterdamse club. Hij heeft goede herinneringen overgehouden aan de Friese club.

Bakkati kwam in 2000 bij Heerenveen en trainde al vlot mee met de eerste selectie. "Leuk, maar op een gegeven moment speelde ik een paar maanden niet, omdat ik bij de beloften op de bank moest zitten en bij de beloften niet omdat ik met het eerste mee moest. Ik vertelde Foppe de Haan dat ik niet gelukkig was met die situatie. Foppe zei: "Vanaf nu zit je alleen nog bij het eerste", vertelt Bakkati tegenover de Leeuwarder Courant.

Bakkati speelde 98 duels in het Heerenveen-shirt. "Een mooie tijd. Ik heb nog in de UEFA Cup gespeeld, onder meer tegen Newcastle United. Thuis verloren we met 1-2, maar we kwamen op 1-0 door een doelpunt van Klaas-Jan Huntelaar." In 2006 vertrok Bakkati naar ADO Den Haag. "Heerenveen is de jaren erna ingekakt", vertelt Bakkati. "Vroeger stond de club voor samen. Dat is minder geworden."

Bakkati is ervan overtuigt dat de Rotterdammers doorbekeren donderdagavond. "Wij gaan naar de halve finale, de manier waarop we dat voor elkaar krijgen maakt niet uit", besluit de Groninger.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Feb 2020 om 19:33
    Arrogante vent
  • 13 Feb 2020 om 19:32
    En jij kan niet voetballen
zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›