Hét cadeau voor neefje of nichtje!

Een echte voetbalfan wordt blij van voetbalcadeautjes. Maar wat is nog origineel om te geven, als de fan al een broodtrommel, glasservies en een serie shirtjes heeft? Het ligt misschien voor de hand, maar wat dacht je van een bal met het logo van je bedrijf? Met het EK in het vooruitzicht, is de kans groot dat voetbal nog meer een hype wordt.

Bal in de sloot…
Een beetje voetballer weet: ballen heb je nooit genoeg. Als je op het veldje in de buurt of in het park van de stad een balletje trapt, ligt ‘ie zo in de sloot. Of hij gaat een hekje over, waardoor je er niet meer bij kunt. Hoe handig dat je dan een extra bal hebt en het spel voort kunt zetten? Dus laat voor je neefje of nichtje niet één voetbal met je logo bedrukken. Geef er gelijk drie. Ben je gelijk de gulle suikeroom of -tante.

Op straat
Het voordeel van een bal met logo is dat je bedrijf meer naamsbekendheid krijgt. Dus behalve dat je een ontzettend goed cadeau hebt, is het ook nog eens zo dat jouw bedrijf regelmatig over straat rolt. Figuurlijk dan. Ballen om te bedrukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dat maakt dat er altijd wel een bal is die bij jouw huisstijl past.

Hup, naar buiten
Een bal is overigens naast een mooi cadeau ook nog een stimulans om naar buiten te gaan. Je ziet misschien dat kinderen zich vooral verdrinken in een schermpje. Regelmatig lees je over maximale schermtijden die door kinderen massaal overtreden worden. Vooral oogartsen benadrukken het gevaar van lang naar een scherm staren. Een potje voetballen wordt leuker met een mooie bal, dus grote kans dat ze ermee de wereld gaan ontdekken. Hoewel, laten we beginnen met het park in de buurt…

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
SC Heerenveen
18:45
PSV
vr
3/05
Almere City
20:00
SC Heerenveen
zo
12/05
SC Heerenveen
14:30
Vitesse
zo
19/05
Sparta Rotterdam
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
7 FC Utrecht 30 2 45
8 Go Ahead Eagles 30 5 42
9 Sparta Rotterdam 30 2 40
10 SC Heerenveen 30 -6 36
11 Fortuna Sittard 30 -18 35
12 Almere City 30 -18 33
13 PEC Zwolle 30 -18 32
Bekijk de hele stand