Ejuke baalt: ''Op dat moment lag alles in mijn hand''

1
Ejuke baalt: ''Op dat moment lag alles in mijn hand''

SC Heerenveen verloor afgelopen weekend met 1-2 van AZ. Chidera Ejuke had de kans om de gelijkmaker binnen te schieten, maar faalde in de afronding. Dat spookte nog wel even door het hoofd bij de Nigeriaan.

"Eigenlijk wel", beaamt hij voor de camera van SC Heerenveen TV. "Op dat moment lag alles in mijn hand. Maar dit soort dingen gebeuren soms in een wedstrijd. We moeten weer verder, het is weer een nieuwe week met nieuwe kansen. De focus moet goed zijn en dan kunnen we punten pakken in de volgende wedstrijden."

De Nigeriaan doelt daarmee onder meer op het komende treffen met Fortuna Sittard. "Het zou mooi zijn als we dat winnende gevoel terug kunnen krijgen. Als we als team het veld op komen, geven we allemaal honderd procent", aldus de aanvaller.

Ejuke speelde tegen AZ samen met de nieuwe aanwinst Runar Espejord. "Het is een goede jongen en een goede speler", vindt de vleugelaanvaller. "Met zijn kwaliteiten zal het denk ik niet moeilijk zijn om zich aan te passen. Het is goed dat hij nu volledig meetraint en ook speelminuten krijgt. Hopelijk past hij zich snel aan en krijgt hij de kans."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 31 Jan 2020 om 19:53
    TEAM Together everyone achieves more
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›