Mooi nieuws voor Ras: ''Hoop er volgend seizoen weer te staan''

1
Mooi nieuws voor Ras: ''Hoop er volgend seizoen weer te staan''

Jan Ras komt dit seizoen niet meer in actie door een zware knieblessure. De talentvolle middenvelder kreeg op zijn 21ste verjaardag echter wel mooi nieuws. Ras tekende deze week een nieuw contract in Friesland.

"Maar het kwam niet als een volslagen verrassing; het hing al even in de lucht", reageert de Urker in gesprek met het Friesch Dagblad. Ras raakte eind augustus zwaar geblesseerd bij de beloften, maar voelde al snel het vertrouwen van de club.

"Een dag nadat het was gebeurd belde Gerry Hamstra (technisch manager, red.) me op met de mededeling dat de club het contract wilde verlengen", geeft Ras aan. "Dat was een opsteker. Daarmee spreekt de club het vertrouwen in me uit en het geeft ook rust om je volledig te kunnen focussen op het herstel."

De revalidatie is inmiddels vier maanden onderweg. "Het gaat goed en ik mag steeds vaker naar buiten. We kunnen weer vooruit kijken", reageert Ras, die nog lange tijd uitgeschakeld is. "Ik ga voor de negen maanden. Dat is het ideaal scenario, maar je weet niet hoe het loopt. Ik focus me op mijn herstel en hoop er volgend seizoen weer te staan."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 31 Jan 2020 om 13:23
    Met dit soort gevallen gaat de club gelukkig goed om. Dat zie je vaak bij andere clubs wel heel anders, killer, zakelijker
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›