Hamstra: ''Als we die buitenkans krijgen, dan gaan wij daar voor'' Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang'' Het voetbalhart van De Haan huilt: ''Man, ik mis het spelletje zo'' Swart: ''Leuk om een keertje naar SC Heerenveen te gaan'' KNVB: 'Op 29 juli gaan vier clubs om Europees ticket strijden'

Jansen: ''Bruijn deed het uitstekend, maar Odgaard is fit, dus hij start''

2
Jansen: ''Bruijn deed het uitstekend, maar Odgaard is fit, dus hij start''

Johnny Jansen kan tegen AZ Alkmaar weer beschikken over Jens Odgaard. De Frieze oefenmeester geeft aan dat de aanvaller direct weer in de punt van de aanval start, ondanks de goede prestaties van Jordy Bruijn.

"Jordy heeft het de afgelopen wedstrijden uitstekend gedaan, maar is van nature natuurlijk wel meer een middenvelder. Jens is nu weer fit, heeft alles meegedaan op de training, dat oogt prima en dus start hij", begint de oefenmeester in gesprek met Omrop Fryslân.

Jansen beseft dat het snel is gegaan met Odgaard. "Toen wij terug kwamen van trainingskamp kon hij nog niet eens een looppass, uiteindelijk heeft hij het opgebouwd. Vanaf toen is het alleen maar beter gegaan en nu is hij weer fit. Het is sneller gegaan dan ik van tevoren had verwacht."

"Odgaard had bij de laatste training Akujobi tegenover zich. Hamdi is onze 'butcher' op de training, die raakt nog wel eens iemand. Hij heeft Jens ook even op zijn voeten gestaan, dus dat zit wel goed", lacht Jansen voorafgaand aan het duel met AZ.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 26 Jan 2020 om 00:56
  • Quote van 25 Jan 2020 om 20:40
   Uitstekend ?
  Beter dan Odgaard als ik hem vandaag weer zag spelen. Ik hoop dat er volgende week iemand anders in de spits staat, het liefste Espejord. Die gaat er tenminste vol voor
 • 25 Jan 2020 om 20:40
  Uitstekend ?