Hamstra: ''Als we die buitenkans krijgen, dan gaan wij daar voor'' De Haan heeft spijt van bekerfinale: ''Dat reken ik mezelf aan'' ''Waar maak ik mij eigenlijk druk om? Het zijn allebei Friezen'' Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang'' Het voetbalhart van De Haan huilt: ''Man, ik mis het spelletje zo''

''SC Heerenveen moet aanhaken en wij kunnen zes punten los komen''

1
''SC Heerenveen moet aanhaken en wij kunnen zes punten los komen''

Feyenoord neemt het zaterdagavond in De Kuip op tegen SC Heerenveen, maar trainer Dick Advocaat kan geen beroep meer doen op Kenneth Vermeer. Daardoor begint Justin Bijlow onder de lat bij de club uit Rotterdam. 

"Hij is fit", vertelt de oefenmeester op de website van RTV Rijnmond. "Het is moeilijk voor mij om te beoordelen op welk niveau. Ik ken hem niet zo goed, maar hij maakt een frisse en gretige indruk", aldus Advocaat, die hoopt dat er in januari nog versterkingen komen. 

"We gaan er nog steeds vanuit dat er spelers komen, maar het is niet zo eenvoudig", legt hij uit. "Wel als je bulkt van het geld. We zijn ermee bezig, maar er komt een hoop bij kijken. Ook met agenten", beseft Advocaat, die uitkijkt naar het duel van morgen. "Een belangrijke wedstrijd. Zij moeten aanhaken en wij kunnen zes punten los komen." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Jan 2020 om 18:35
    Pak ze Heerenveen