Bruijn: ''Wat er met hem is gebeurd, is verschrikkelijk en absurd''

0
Bruijn: ''Wat er met hem is gebeurd, is verschrikkelijk en absurd''

Jordy Bruijn bewaart nog altijd goede herinneringen aan zijn periode bij Ajax. De 23-jarige middenvelder, die op dit moment onder contract staat bij SC Heerenveen, speelde in B1 nog samen met Abdelhak Nouri. 

"Appie was een jaartje jonger dan dat wij waren, maar hij zat wel in ons team", blikt hij terug op de website van de club uit Amsterdam. "Normaal gesproken begin je in je eigen team en word je gedurende het seizoen doorgeschoven. Hij werd meteen al bij ons geplaatst", aldus Bruijn.

"Dat was alleen maar mooi", benadrukt hij. "Hij was altijd heel sociaal, positief en vrolijk. Echt een hele vrolijke jongen. Hij en ik liepen al sinds de F1 bij Ajax. Wat er met hem is gebeurd, is natuurlijk verschrikkelijk en absurd", vervolgt Bruijn, die Jairo Riedewald als meest talentvolle speler noemt.

"Hij was wat groter dan de rest, maar technisch ook heel goed", beseft hij. "Hij kon het spel lezen, was sterk in de duels en had een goede pass. Op dat moment was hij de beste van onze lichting. Dat bleek ook, want hij ging al snel richting de A's en het 1e elftal", besluit Bruijn enthousiast. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!