Hahn: ''Fijn dat dat nu anders is ten opzichte van vorig jaar''

1
Hahn: ''Fijn dat dat nu anders is ten opzichte van vorig jaar''

Warner Hahn kijkt met een goed gevoel terug op de eerste seizoenshelft. Een jaar geleden kreeg de doelman van SC Heerenveen nog de nodige treffers om de oren, maar dat gaat dit seizoen een stuk beter.

"Natuurlijk sta je hier heel anders", beaamt Hahn in gesprek met SC Heerenveen TV. "Je bent natuurlijk ook weer een jaar verder, toen was ik net een half jaartje fit. Het minder aantal tegengoals is fijn, maar we moeten ervoor zorgen om er nog minder te krijgen. Daar zijn we ook druk mee bezig. Het is fijn dat het nu anders is ten opzichte van vorig jaar, maar dat moet en kan zeker nog beter."

Hahn heeft het naar zijn zin in Spanje. "Je traint veel en bent veel bij elkaar", geeft de sluitpost aan. "Het is goed voor de teambuilding. 's Avonds zitten weinig jongens op de kamers en is iedereen bezig met kaarten of wat dan ook. De dokter kan een aardig nummertje spelen op de piano, dus dat zijn wel leuke dingen. Zo leer je elkaar ook wat beter kennen."

De doelman kijkt met vertrouwen uit naar het tweede deel van de competitie. "We hebben een heel jonge ploeg, maar er zit heel veel potentie in", vindt Hahn. "We laten al zien dat we aardig kunnen ballen, maar ik denk dat het nog veel meer kan en moet. Dit half jaar moet we dat laten zien. Dat we ook de wedstrijden die we leuk spelen ook gaan winnen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Jan 2020 om 17:49
    Is zelf beter geworden en lift ook nog eens lekker mee op onze verbeterde defensie. Zou jammer zijn als ie nu vertrekt.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›