Veerman maakt indruk: ''Doet het net iets beter dan Ihattaren''

1
Veerman maakt indruk: ''Doet het net iets beter dan Ihattaren''

SC Heerenveen versterkte zich afgelopen zomer met Joey Veerman, die naar verluidt voor vijf ton overkwam van FC Volendam. De 21-jarige middenvelder bleek een schot in de roos voor de Friezen.

"In Volendam twijfelde al niemand meer of Veerman klaar was voor de Eredivisie", schrijft redacteur Bas van den Hoven in Voetbal International. "Clubs als Heracles Almelo werden lange tijd met de spelmaker in verband gebracht, maar SC Heerenveen was het slagvaardigst."

Veerman maakte direct indruk in Friesland. "De eerste seizoenshelft had bijna niet beter kunnen verlopen voor Veerman", meent Van den Hoven. "De middenvelder drukte direct zijn stempel op de ploeg; creatief en technisch vaardig."

"Uit open spel heeft hij dit seizoen evenveel kansen gecreëerd als bijvoorbeeld Quincy Promes en Donyell Malen, en doet hij het nog iets beter dan Mohamed Ihattaren", vervolgt de journalist. "Niet voor niets werd de parel van SC Heerenveen al bij Jong Oranje gehaald. Bij Het Andere Oranje heerst nu de trots als het gaat over de geboren en getogen Volendammer."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Jan 2020 om 17:50
    Zakte in de loop van de eerste seizoenshelft wat af. Hoop dat de winterstop hem weer op het goede oude spoor zet. Wel mooie voetballer hoor.