Van Bergen geniet: ''Doan Van Hau moet ook, dat wordt wel leuk''

0
Van Bergen geniet: ''Doan Van Hau moet ook, dat wordt wel leuk''

SC Heerenveen heeft de eerste dag van het trainingskamp achter de rug. Mitchell van Bergen heeft het naar zijn zin in het Spaanse Gerona.

"Ja, het is prima", zegt de aanvaller in gesprek met SC Heerenveen TV. "We hebben een goed hotel, een goed veld en lekker weer. Dus ik ben wel onder de indruk", aldus Van Bergen, die merkt dat de spelers weer zin hebben om te beginnen. "Iedereen is best wel fris en heeft er zin in. Dat kan je wel zien. Iedereen is aan het lachen met elkaar, veel plezier op het veld. Dus dat zit wel goed."

Van Bergen weet dat er hard getraind moet worden in Spanje. "We zullen sowieso wel pittige trainingen hebben. Daarnaast hebben we een teamactiviteit, een dag met de sponsoren en nog een wedstrijd", reageert de vleugelaanvaller, die weet dat de nieuwe jongens een liedje moeten zingen tijdens het trainingskamp.

"Ik hoop het wel", lacht Van Bergen. "Ik ga 'm niet opgooien, maar ik ga wel even meegenieten. Volgens mij moet Rein (Smit, red.), en sowieso al die jonge jongens (inclusief Timo Zaal en Djenahro Nunumete, red.) die er voor het eerst bij zijn. En Doan Van Hau moet ook. Dus dat wordt wel leuk."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›