Verbazing bij Veerman: ''Als je dat op Teletekst leest''

0
Verbazing bij Veerman: ''Als je dat op Teletekst leest''

SC Heerenveen werkt met vertrouwen toe naar de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Friezen wonnen afgelopen weekend van Vitesse en klommen daardoor op naar de zesde plek op de ranglijst.

SC Heerenveen boog tegen Vitesse een 0-2 achterstand om in een zege. "Ik denk dat dit seizoen wel gebleken is dat we wel een team zijn dat terug kan komen van een achterstand. Dat hebben we vrijdag weer laten zien en was heel goed", zegt Joey Veerman in gesprek met SC Heerenveen TV.

Door de overwinning op concurrent Vitesse staat SC Heerenveen nu zesde. "Dat doet ons heel goed", meent Veerman. "Ik denk dat we een goede aansluiting hebben met de subtop. Volgens mij staan we twee punten achter de nummer vier, dus ik denk dat we het goed doen."

Nu gaat het vizier op RKC Waalwijk, dat afgelopen weekend verrassend won bij FC Utrecht (0-1). "Ik heb niet alles gezien, maar je bent daar wel verbaasd over als je dat op Teletekst leest", reageert Veerman. "Dat geeft wel aan dat zij toch wel een aardig team hebben."

Voor de middenvelder, die met FC Volendam jarenlang in de Keuken Kampioen Divisie speelde, is RKC Waalwijk geen onbekende tegenstander. "Ik heb een keer een penalty gemist tegen die keeper, klemvast", lacht hij. "Dat was minder, maar uiteindelijk wonnen met 1-4. Dat was niet zo makkelijk dan dat het lijkt. Ik had vaak het gevoel dat we daar aardig speelden en uiteindelijk met een gelijkspel of iets daar weggingen. Je moet dus wel uitkijken daar bij RKC."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›