Mühren: ''Dan was Veerman nu misschien nog wel verder geweest''

1
Mühren: ''Dan was Veerman nu misschien nog wel verder geweest''

FC Volendam doet het dit seizoen uitstekend in de Keuken Kampioen Divisie. De club uit het vissersdorp levert al jaren goede talenten voor het Nederlandse voetbal. Joey Veerman is daar een voorbeeld van, al twijfelden clubs aan de huidige middenvelder van SC Heerenveen.

Arnold Mühren (68) is kritisch op het aankoopbeleid van een aantal Eredivisie-clubs. "Zo'n club als Fortuna Sittard, daar zie ik buitenlandse spelers lopen die echt niet beter zijn dan spelers in de Keuken Kampioen Divisie", zegt de oud-international in Voetbal International.

"Kijk gewoon om de hoek, daar loopt zat talent. Een jonge speler uit de Keuken Kampioen Divisie moet je durven halen", meent de oud-speler van onder meer Ajax en Manchester United. "Geen twijfels hebben, maar kansen zien. Zo'n speler kan zich ontwikkelen. Joey Veerman is een mooi voorbeeld."

Mühren is blij dat SC Heerenveen heeft toegehapt. "Clubs twijfelden, Joey zelf ook trouwens, nu is hij naar Heerenveen en blijkt hij makkelijk mee te kunnen. Als je het eerder had aangedurfd, was hij nu misschien nog wel verder geweest", aldus de Volendammer.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Dec 2019 om 16:44
    Hij had gewoon pech met die blessure. Dan had hij wellicht al eerder bij ons of een andere eredivisieclub gespeeld.