Dreyer: ''Dan ga ik mijn situatie bespreken met de beide clubs''

1
Dreyer: ''Dan ga ik mijn situatie bespreken met de beide clubs''

Anders Dreyer werd in augustus door SC Heerenveen gehuurd van Premier League-club Brighton & Hove Albion, maar wist nog geen basisplaats in de Eredivisie te veroveren. De Deen is voor één jaar gehuurd van de Engelse club.

In de winterstop wordt de situatie echter geëvalueerd. "Dan ga ik mijn situatie bespreken met de beide clubs. Je weet nooit wat daar uitkomt", zegt Dreyer in gesprek met het Friesch Dagblad. "Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat ik het hier naar de zin heb. Maar je moet er ook weer niet té blij mee zijn en met de andere randzaken."

"Ik moet ook zakelijk zijn en kijken naar de kansen om hier aan spelen toe te komen." Dreyer hoopt op meer speelminuten bij SC Heerenveen. "Want ik wil voetballen en ben hier gekomen om mezelf te laten zien. Zo moet je er ook naar kijken. En daar zullen alle partijen over meepraten en dan zien we wel wat er uitkomt", besluit de Deen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Dec 2019 om 10:52
    Deze jongen komt er wel, hij moet nog even geduld hebben, met deze jongen hebben we meer aan Odgaard, die twee zouden best wel eens een goede tandem kunnen worden.