'Crisisgesprek' bij Vitesse: ''Gaan het omdraaien tegen Heerenveen''

0
'Crisisgesprek' bij Vitesse: ''Gaan het omdraaien tegen Heerenveen''

SC Heerenveen neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Vitesse, dat in een mindere periode zit. De Arnhemmers voerden deze week zelfs een crisisgesprek, bevestigt aanvoerder Bryan Linssen.

Linssen wil echter niets zeggen over het gesprek met de selectie. "Er is gesproken en je hebt gelijk dat voetbal van het publiek is. Maar voetbal gebeurt wel buiten en niet binnen", zegt de aanvaller in gesprek met Omroep Gelderland. "En wat binnen besproken wordt, hoeft niet naar buiten."

De druk op trainer Leonid Slutskiy is toegenomen, maar niet bij de spelers. "Of wij nog achter de trainer staan? Absoluut, wij gaan voor hem door het vuur. Voor ons is er zeker geen teken dat er geen chemie meer is", aldus Linssen, die een duidelijk doel heeft bij Vitesse. "We moeten zorgen dat die spirit snel weer terugkomt. En dat kan alleen door achter elkaar te blijven staan, geloof te houden, elkaar ook te vertrouwen en keihard te werken."

Linssen staat niet achter de verhalen in de media, maar snapt dat de druk toeneemt. "Kritiek na vier nederlagen op rij is natuurlijk wel terecht. Ja, ik heb zeker het gevoel dat wij het vrijdag gaan omdraaien, hoewel Heerenveen uit lastig is. Ze hebben eigenlijk altijd wel een goede ploeg. De laatste twee keer hebben we het daar goed gedaan", besluit Linssen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›