Dreyer wint met Jong Denemarken van Oekraïne; Odgaard speelt niet

Jens Odgaard en Anders Dreyer speelden gisteren met Jong Denemarken een EK-kwalificatieduel tegen Jong Oekraïne. In een aantrekkelijk duel werd er uiteindelijk met 2-3 gewonnen.

Jong Denemarken begon goed aan het duel en kwam al vroeg op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Andreas Skov Olsen. Kort na rust was het diezelfde Skov Olsen die voor de 0-3 tekende waardoor het een makkelijke avond leek te worden voor Jong Denemarken. Niets was echter minder waar want na de 1-3  kreeg Denemarken ook nog een rode kaart en kwam Jong Oekraïne in de 73se minuut zelfs op 2-3. Jong Denemarken hield stand en wist de wedstrijd uiteindelijk over de streep te trekken.

Odgaard en Dreyer begonnen beiden op de bank voor het duel tegen Jong Oekraïne. Dreyer mocht in de 70ste minuut nog wel invallen, maar Odgaard bleef de gehele wedstrijd op de bank. Aankomende dinsdag speelt Jong Denemarken opnieuw een EK-kwalificatiewedstrijd. Dan nemen ze het in eigen huis op tegen Jong Malta.