Van Bergen slaat Oranje onder 20 af: ''Nu wil ik dat even niet''

0
Van Bergen slaat Oranje onder 20 af: ''Nu wil ik dat even niet''

Mitchell van Bergen laat deze week het Oranje-shirt links liggen. De aanvaller van SC Heerenveen heeft besloten zich voorlopig niet beschikbaar te stellen voor Oranje onder 20.

"Het gaat voor mij om persoonlijke redenen", vertelt Van Bergen in gesprek met het Friesch Dagblad. "Ik heb die keuze gemaakt en daar sta ik nog steeds voor honderd procent achter. Normaal gesproken zou ik voor honderd procent voor een vertegenwoordigend team willen gaan, maar nu even niet. Vanwege persoonlijke redenen en die houd ik ook voor mezelf. Ik kan er verder weinig over zeggen."

Van Bergen wil niet in details treden, al deed trainer Johnny Jansen dat eerder wel al bij FOX Sports. "Ik wil me gewoon voor honderd procent focussen op Heerenveen. Het is persoonlijk en dat houd ik voor me", aldus de aanvaller, die ervoor kiest om vier dagen bij zijn ouders in Oss te zijn.

"Ik ben persoonlijk wel een familiemens en ben graag thuis", geeft hij aan. "Ik ga lekker mijn eigen dingen doen. Nadenken en focussen op wat er speelt. Dan kom ik maandag weer met een goed gevoel terug in Heerenveen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›