Stopzetten Eredivisie kan SC Heerenveen ruim vijf ton kosten Veel onduidelijkheid bij Jansen: ''Eigenlijk is het een soap'' 'Eredivisie-aanvoerders verzetten zich tegen besluit van KNVB' Omrop Fryslân gaat prachtige VV Heerenveen-documentaire uitzenden ''Je moet je bij hem afvragen of hij het nog voor het salaris doet''

SC Heerenveen-spelers in selecties Oranje onder 20 en 19

0
SC Heerenveen-spelers in selecties Oranje onder 20 en 19

Twee spelers van SC Heerenveen zijn opgenomen in de definitieve selectie van Oranje onder 20. Mitchell van Bergen en Sven Botman ontvingen een uitnodiging van KNVB-coach Bert Konterman.

Oranje onder 20 speelt deze maand twee oefeninterlands. Op vrijdag 15 november wacht in Oldenzaal de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Vier dagen later, op dinsdag 19 november, staat het uitduel met Frankrijk in Clairefontaine op het programma.

Arjen van der Heide maakt deel uit van de definitieve selectie van Oranje onder 19. Voor hem wachten twee oefeninterlands in Nederland. Op donderdag 14 november wordt er geoefend tegen Tsjechië. Op 19 november neemt Oranje onder 19 het op tegen Mexico.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›