Van Bergen hoopt op 'Messi-rol': ''Dat zou wel eens lekker zijn'' Van Bergen slaat Oranje onder 20 af: ''Nu wil ik dat even niet'' SC Heerenveen heeft vertrouwen in Van Hau: ''Heeft tijd nodig'' Kritiek op Odgaard: ''Anders wachten we tot die nieuwe spits komt'' ''Dat komt Odgaard soms in aanvallend opzicht wel eens te kort''

SC Heerenveen-spelers in selecties Oranje onder 20 en 19

( 0 reacties)
SC Heerenveen-spelers in selecties Oranje onder 20 en 19

Twee spelers van SC Heerenveen zijn opgenomen in de definitieve selectie van Oranje onder 20. Mitchell van Bergen en Sven Botman ontvingen een uitnodiging van KNVB-coach Bert Konterman.

Oranje onder 20 speelt deze maand twee oefeninterlands. Op vrijdag 15 november wacht in Oldenzaal de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Vier dagen later, op dinsdag 19 november, staat het uitduel met Frankrijk in Clairefontaine op het programma.

Arjen van der Heide maakt deel uit van de definitieve selectie van Oranje onder 19. Voor hem wachten twee oefeninterlands in Nederland. Op donderdag 14 november wordt er geoefend tegen Tsjechië. Op 19 november neemt Oranje onder 19 het op tegen Mexico.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›