Van Bergen hoopt op 'Messi-rol': ''Dat zou wel eens lekker zijn'' Van Bergen slaat Oranje onder 20 af: ''Nu wil ik dat even niet'' SC Heerenveen heeft vertrouwen in Van Hau: ''Heeft tijd nodig'' ''Dat komt Odgaard soms in aanvallend opzicht wel eens te kort'' Hamstra: ''De bond gaat hier volgens ons te veel uit van regels''

Van Rhijn beseft: ''Dat willen we graag nóg beter doen''

( 0 reacties)
Van Rhijn beseft: ''Dat willen we graag nóg beter doen''

SC Heerenveen ontvangt zaterdagavond Sparta Rotterdam, dat als promovendus prima presteert. Afgelopen weekend pakten de Rotterdammers nog een punt tegen PSV (2-2).

"Het is ook een ploeg met veel voetballende spelers, met name voorin", zegt Ricardo van Rhijn tegenover SC Heerenveen. "Op het middenveld hebben ze Smeets, die aardig kan ballen. Ik verwacht een leuke wedstrijd."

"Wij zijn ook een ploeg die graag wil voetballen vanuit achteruit", vervolgt de verdediger. "Dat willen we graag nóg beter doen. Zaterdag is weer een mogelijk om dat te tonen aan het publiek. We willen een mooie pot neerzetten en de punten in eigen huis houden."

SC Heerenveen kwam afgelopen weekend tegen ADO Den Haag moeilijk tot kansen. "Ik verwacht dat Sparta vanuit de organisatie wat meer open is en meer voetballend als ploeg. Dus zij zullen daardoor ook meer ruimtes laten in de omschakeling. Ik verwacht een wat meer open wedstrijd", aldus Van Rhijn.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›