'Eredivisie-aanvoerders verzetten zich tegen besluit van KNVB' Omrop Fryslân gaat prachtige VV Heerenveen-documentaire uitzenden ''Je moet je bij hem afvragen of hij het nog voor het salaris doet'' Hanssen eerlijk: ''Was verrast toen Heerenveen Espejord haalde'' KNVB komt met nieuws: Eredivisie mogelijk vervolgd in juni en juli

Belangrijk duel voor SC Heerenveen: ''Hopelijk ons publiek vermaken''

0
Belangrijk duel voor SC Heerenveen: ''Hopelijk ons publiek vermaken''

SC Heerenveen speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De bezoekers hebben maar twee punten minder dan SC Heerenveen en dus is het belang van het duel duidelijk.

"Het zal een hele belangrijke wedstrijd worden", reageert Hicham Faik in gesprek met SC Heerenveen TV. "Alles staat dicht bij elkaar en we hopen dat we ons publiek kunnen vermaken. Tegen FC Groningen gaven we ook niet genoeg. Ik hoop dat we daar zaterdag klaar voor zijn."

SC Heerenveen speelde afgelopen weekend met 1-1 gelijk tegen ADO Den Haag. De gelijkmaker viel pas vlak voor tijd. "ADO ging inzakken en je ziet dat we daar op dit moment moeite mee hebben", analyseert Faik. "We maken dan niet de juiste keuzes en zijn niet geduldig genoeg. We maken niet de juiste loopacties om vrij te komen of iemand anders vrij te krijgen. Dat zijn dingen die hopelijk beter gaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›