Voetbaladvocaat: ''De KNVB stuurt aan op competitievervalsing'' Van der Gijp: ''Denk dat we tot januari niet met publiek spelen'' Transfervrije Høegh denkt aan MLS: ''Misschien moet ik even bellen'' Roozemond: ''Maak me meer zorgen om sponsoren en supporters'' 'KNVB trekt eigen pad en stelt beslissing over competities uit'

'Nieuwe Vlapjes' bij SC Heerenveen? ''Joey, Mitchell, Chidera''

0
'Nieuwe Vlapjes' bij SC Heerenveen? ''Joey, Mitchell, Chidera''

Johnny Jansen heeft het geweldig naar zijn zin als hoofdtrainer van SC Heerenveen. De oefenmeester, die met de Friezen op een gedeelde zevende plek staat na twaalf competitiewedstrijden, geniet bijvoorbeeld van de ontwikkeling van Joey Veerman. 

"Joey kan geweldig voetballen, maar maakt de stap naar een andere wereld", legt hij uit in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Hij moet zich fysiek aanpassen, heeft te maken met andere eisen. Daar heeft hij soms moeite mee, maar als je bekijkt waar hij nu al staat in vergelijking met het begin van dit seizoen, is dat al een groot verschil. Hij leert dit jaar enorm veel, pas na dit seizoen gaat hij zich dat allemaal realiseren", aldus Jansen, die ziet dat er nog meer 'pareltjes' rondlopen. 

"Voor de club is het heel belangrijk dat er hier weer talenten rondlopen die Heerenveen als springplank gaan gebruiken, de nieuwe Vlapjes", vervolgt hij enthousiast. "Joey, Rodney, Sherel, Mitchell, Chidera en dan hebben we ook nog een getalenteerde verdediger als Ibrahim Dresevic. Sven Botman hetzelfde verhaal, hoewel hij gehuurd is. Maar onder de streep zit er nog enorm veel rek in deze selectie, aan mij en de staf om dat zoveel als mogelijk te benutten", besluit Jansen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›