'Vermoedelijke opstelling Heerenveen: Janssen behoudt zelfde elf'

1
'Vermoedelijke opstelling Heerenveen: Janssen behoudt zelfde elf'

SC Heerenveen neemt het vanavond op tegen AZ. Na de overwinningen op VVV Venlo en PEC Zwolle lijkt trainer Johnny Janssen zijn opstelling opnieuw niet te veranderen.

De trainer vraagt vanavond wel wat van zijn spelers. ''Het moet een battle worden, een strijd. Wij moeten agressief zijn in de zones. Daar gaat het om. We moeten scherp zijn in de counter, maar als we de bal hebben, moeten we hem ook lang zien te houden'', zo blikt hij vooruit bij Omrop Fryslân.

Tegenstander AZ doet het momenteel uitstekend in de eredivisie. De Alkmaarders staan met 20 punten uit 9 wedstrijden op een derde plek en verloren slechts eenmaal. Heerenveen bezet momenteel de achtste positie met 13 punten uit 9 duels. 

Vermoedelijke opstelling Heerenveen: Hahn; Floranus, Dresevic, Botman, Woudenberg; Kongolo, Faik, Veerman; Van Bergen, Odgaard, Ejuke.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Oct 2019 om 12:47
    Az ligt ons meestal wel, ben benieuwd hoe dat is op kunstgras. Kwalitatief zijn ze uiteraard beter, maar met ons defensiefe blok, geniale Veerman en snelheid voorin zie ik wel kansen!
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›