Slot prijst Heerenveen: ''Daar hebben ze wel de kwaliteiten voor''

0
Slot prijst Heerenveen: ''Daar hebben ze wel de kwaliteiten voor''

SC Heerenveen gaat zaterdagavond op bezoek bij AZ, de nummer drie van Nederland. Trainer Arne Slot kan door een schorsing geen beroep doen op de talentvolle centrumspits Myron Boadu en daardoor begint Ferdy Druijf in de basis bij de club uit Alkmaar. 

"Ik verwacht dat we veel aan de bal zijn met aanvalsspel over de flanken", reageert de oefenmeester op de officiële website van AZ. "We willen Ferdy zoveel mogelijk aan het werk zetten in de zestien van Heerenveen. Daar is hij op zijn best", aldus Slot, die ook benieuwd is naar het strijdplan van de Friezen. 

"Ik verwacht niet dat Heerenveen gaat counteren, al hebben ze daar met hun snelle buitenspelers wel de kwaliteiten voor", vervolgt hij realistisch. "Heerenveen heeft aangetoond dat ze graag hoog druk zetten en van achteruit willen opbouwen en voetballen", besluit Slot over de Friese opponent.

Het duel tussen AZ en SC Heerenveen start zaterdag om 18:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag en staat onder leiding van Björn Kuipers.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›