Lof voor Woudenberg en Floranus: ''Heb ik veel bewondering voor''

0
Lof voor Woudenberg en Floranus: ''Heb ik veel bewondering voor''

Burgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen heeft veel bewondering voor de manier waarop Lucas Woudenberg en Sherel Floranus tegenwoordig presteren. Het zijn spelers die hij graag ziet spelen in het Abe Lenstra Stadion, zo laat hij weten bij Radio Camataru.

"Er zijn twee spelers in dit team waar ik een enorme bewondering voor heb: Woudenberg en Floranus", begint Van der Zwan bij de podcast van FeanOnline als hem gevraagd wordt voor welke spelers hij naar het stadion komt. "Waarom? Omdat die vanuit een waardeloze positie zijn teruggekomen. Als je kijkt naar wat voor een kritiek er op die Woudenberg was..."

"Bijna elke nederlaag werd hem in de schoenen geschoven en hij ging er steeds slechter van spelen", herinnert Van der Zwan zich nog goed. "En moet je eens kijken waar hij nu staat. Hij is nu echt een vaste waarde geworden aan de linkerkant. Floranus heeft dat nu ook. Die moest Dumfries vervangen en dat is echt geen sinecure."

"Ook op hem was veel kritiek in zijn eerste seizoen maar de laatste wedstrijden doet hij het gewoon hartstikke goed. Ik heb bewondering voor die jongens dat ze zich teruggeknokt hebben. Floranus houdt nu Van Rhijn uit de basis, dus daar heb ik bewondering voor", aldus de PvdA-voorman, die recent heeft aangegeven dat hij beschikbaar is voor een nieuwe termijn als burgemeester van Heerenveen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›