AZ mist aanvaller Boadu: ''Maar wij hebben natuurlijk geen spits''

0
AZ mist aanvaller Boadu: ''Maar wij hebben natuurlijk geen spits''

Burgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen heeft goede hoop op een goede afloop van het duel van SC Heerenveen met AZ Alkmaar. De kans dat spits Jens Odgaard gaat scoren, schat hij ondertussen een stuk minder hoog in, zo laat hij weten bij Radio Camataru.

"Het wordt een hele moeilijke wedstrijd, maar Heerenveen heeft wel een ploeg die voor verrassingen kan zorgen", begint Van der Zwan in de podcast van FeanOnline. "Ik heb ze uit tegen FC Emmen gezien en dat was een waardeloze wedstrijd en werd er met 2-0 verloren. Ik dacht daar: hoe is dat mogelijk tegen zo'n beperkte ploeg als Emmen?"

"Maar ik denk ook dat ze uitgedaagd moeten worden en die trainer gaat ook wel weer iets leuks bedenken. Als ze dat duo van AZ een beetje in bedwang kunnen houden en met een uitval eruit kunnen komen, dan hoop ik op een 1-2 of 1-3 overwinning", vervolgt Van der Zwan, die verheugd is te horen dat AZ-spits Myron Boadu geschorst is voor het duel in Den Haag. "Dat is fijn."

"Maar wij hebben natuurlijk geen spits", vervolgt de burgemeester, doelend op Jens Odgaard. "Ik sprak er laatst ook met Cees Roozemond over. Hij zei: 'Hij kan zó goed voetballen...' Ik zag hem laatst in de Deense jeugd met een omhaal scoren, maar als hij een keer in de vijf wedstrijden zo'n doelpunt maakt... Natuurlijk moeten we Odgaard steunen, maar eigenlijk moet er nog een spits bij komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›