Høegh: ''Hij was zo sterk, ik won geen enkel duel van hem''

0
Høegh: ''Hij was zo sterk, ik won geen enkel duel van hem''

Daniel Høegh was vorig seizoen een vaste waarde in defensie van SC Heerenveen, maar speelde deze jaargang door blessureleed nog geen minuut in de Friese hoofdmacht. De 28-jarige mandekker speelde voor FC Basel en Odense, en draait dus al wat jaren mee in het profvoetbal.

De beste spits tegen wie hij in zijn carrière gespeeld heeft? "Klaas-Jan Huntelaar vond ik er goed. Hij is een slimme speler", vertelt Høegh aan FeanFan Magazine. "Ik heb ook nog tegen Bobby Zamora gespeeld. Hij was zo sterk, ik won geen enkel duel van hem. Dat was frustrerend."

De Deens reist nog vaak naar zijn geboorteland om familie te bezoeken. "Het is ongeveer zes uur rijden, dus ik kan lekker met de auto. Maar ik niet ieder weekend terug, er zijn nog genoeg andere mooie plekken die ik kan bezoeken. Ik mis het land niet, maar ik wil daar later wel weer naartoe om te gaan wonen en misschien nog wel om te voetballen", vervolgt hij.

Wat de plannen van Høegh als hij gestopt is als prof? "Dat weet ik eigenlijk nog niet, maar het gaat sowieso iets zijn wat niets met voetbal te maken heeft. Ik ben nu zoveel bezig met voetbal, dus dan lijkt het me ook leuk om iets anders te gaan doen. Ik wil graag bewijzen dat ik ook wat anders kan", aldus Høegh.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 27 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›