Jansen heeft strijdplan klaar: ''Dan wordt het interessant''

1
Jansen heeft strijdplan klaar: ''Dan wordt het interessant''

Johnny Jansen neemt het met Heerenveen vanavond op tegen Ajax. Een lastige uitwedstrijd staat te wachten, maar de trainer van Heerenveen heeft zijn strijdplan opgemaakt.

''We moeten compact spelen en zorgvuldig met balbezit omgaan'', zo blikt Jansen vooruit op de officiële website van Heerenveen. ''We moeten durven meevoetballen. We moeten onder de druk van Ajax uit zien te komen en goed counteren. En op het moment dat we die counter niet door kunnen zetten moeten we rustig blijven en de bal in de ploeg houden.''

Jansen ziet dan ook kansen in de Johan Cruijff Arena. ''Zij zitten in een drukke fase. Er komen net spelers van interlandvoetbal terug en volgende week wacht de Champions League alweer. Ik weet het niet, maar ik kan me voorstellen dat ze de wedstrijd zo snel mogelijk dood willen maken. Als wij erin slagen overeind te blijven wordt het interessant'', besluit de trainer van Heerenveen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Sep 2019 om 12:51
    Prima strijdplan op het oog, maar hopen dat de afgelopen weken op de trainingen daar dan ook de nadruk op is gelegd. Theorie is prima, nou alleen nog de praktische uitvoering daarvan. Meestal laten wij ons de kaas van het brood eten, hopelijk vanavond niet!
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›