VIDEO | WOW! Talent SC Heerenveen maakt wereldtreffer vanaf aftrap Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

FOTO | Vlap in team met Henry, Giggs, Van der Sar en Van Persie

( 0 reacties)
FOTO | Vlap in team met Henry, Giggs, Van der Sar en Van Persie

Michel Vlap mocht woensdagavond meedoen in een bijzondere wedstrijd. De oud-speler van SC Heerenveen speelde mee in de testimonial van Vincent Kompany bij Manchester City.

Vlap zat in het team bij de Premier League-legendes. Omdat er een aantal afzeggingen waren mocht Vlap, die nooit in Engeland heeft gespeeld, meedoen. De 22-jarige middenvelder is inmiddels ploeggenoot van Kompany bij Anderlecht.

Vlap zat daardoor in een team bij onder meer Thierry Henry, Ryan Giggs, Robin van Persie, Paul Scholes, Rafael van der Vaart en Edwin van der Sar. De middenvelder mocht vlak voor tijd invallen voor Van Persie. Het treffen tussen oud-ploeggenoten van Kompany, die zelf niet meespeelde vanwege een blessure, bij Manchester City en de Premier League-legends eindigde in 2-2.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›